Fakt Organisatieadvies
Kleine Buren 3
9005 NW Wergea

E: info@fakt.nl
W: www.fakt.nl

T: 058-2551900
M: 06-20879650

Bankrelatie ING Bank: NL41INGB0005146005
Kamer van Koophandel: 01104431
BTW nummer: 0699.06.567.BO1

Route Beschrijving

Vanuit richting Drachten/Groningen
Bij Drachten richting Leeuwarden nemen (de N31). Na ongeveer 25 km is er de afslag Wergea. Neem die. Onder aan talud niet rechts naar Leeuwarden maar links naar Wergea. Volg de weg tot u Wergea binnen rijdt. In het centrum van het dorp is een brug ga die over en direct langs het water rechts. Na ongeveer 50 links af naar een parkeerplaats. Zet daar de auto neer. Loop dan terug naar de brug. Ga er weer over. Direct over de brug linksaf langs het water. Het is het 2e huis aan de rechter kant. Adres Kleine Buren 3.

Vanuit richting Heerenveen
Bij Heerenveen richting Leeuwarden nemen. Plm. 6 km zuidelijk van Leeuwarden de afslag rechtsaf richting Drachten nemen (N31). Neem de eerste afslag rechtsaf richting Wergea. Ga onderaan het talud linksaf richting Wergea. Volg de weg tot u Wergea binnen rijdt. In het centrum van het dorp is een brug ga die over en direct langs het water rechts. Na ongeveer 50 links af naar een parkeerplaats. Zet daar de auto neer. Loop dan terug naar de brug. Ga er weer over. Direct over de brug linksaf langs het water. Het is het 2e huis aan de rechter kant. Adres Kleine Buren 3.

Vanuit Leeuwarden Harinxsmabrug
Uit Leeuwarden over de Harinxmabrug richting Heerenveen. Plm. 6 km zuidelijk van Leeuwarden de afslag linksaf richting Drachten nemen (N31). Neem de eerste afslag rechtsaf richting Wergea. Ga Onderaan het talud linksaf richting Wergea. Volg de weg tot u Wergea binnen rijdt. In het centrum van het dorp is een brug ga die over en direct langs het water rechts. Na ongeveer 50 links af naar een parkeerplaats. Zet daar de auto neer. Loop dan terug naar de brug. Ga er weer over. Direct over de brug linksaf langs het water. Het is het 2e huis aan de rechter kant. Adres Kleine Buren 3.

Vanuit Leeuwarden Drachtsterbrug
Over Drachtsterbrug uit Leeuwarden rechtdoor. Ga na plm. 4 km onder de N31 door. Ga niet linksaf de Wâldwei op maar recht door. Volg de weg tot u Wergea binnen rijdt. In het centrum van het dorp is een brug ga die over en direct langs het water rechts. Na ongeveer 50 links af naar een parkeerplaats. Zet daar de auto neer. Loop dan terug naar de brug. Ga er weer over. Direct over de brug linksaf langs het water. Het is het 2e huis aan de rechter kant. Adres Kleine Buren 3.

Vanuit Burgum
Vanuit Burgum via Garyp en Warten naar Wergea. Rij door tot aan de brug in het centrum van het dorp. Ga vlak voor de brug linksaf lang het water. Na ongeveer 50 links af naar een parkeerplaats. Zet daar de auto neer. Loop dan terug naar de brug. Ga er weer over. Direct over de brug linksaf langs het water. Het is het 2e huis aan de rechter kant. Adres Kleine Buren 3